WwW.TiTRA.AL

The news comes first to us (multiple language)

Category: Tradhtia

Sipas shkencëtarëve, bëni këto katër gjëra që partneri të mos ju tradhtojë

Njerëzit kur krijojnë familje, dëshirojnë të jenë të lumtur në martesën e tyre. Një nga kriteret e lumturisë është besnikëria martesore Willard F. Harley, Ph.D., një psikolog dhe këshilltar martese, kreu një eksperiment me më shumë se 800 çifte dhe zbuloi se burrat dhe gratë kanë nevoja themelore që duhet të plotësohen për të ulur […]

Sipas shkencëtarëve, bëni këto katër gjëra që partneri të mos ju tradhtojë

Njerëzit kur krijojnë familje, dëshirojnë të jenë të lumtur në martesën e tyre. Një nga kriteret e lumturisë është besnikëria martesore Willard F. Harley, Ph.D., një psikolog dhe këshilltar martese, kreu një eksperiment me më shumë se 800 çifte dhe zbuloi se burrat dhe gratë kanë nevoja themelore që duhet të plotësohen për të ulur […]

Pasi u mashtrua nga burri, u bë murgeshë dhe filloi të merret me kanabis – tanimë ka “perandorinë” rreth 5 milionë dollarëshe (Foto)

Një murgeshë ka zbuluar se si ajo “ia hodhi” burrit të saj i cili po e mashtronte dhe se si ajo krijoi një perandori prej rreth 5 milionë dollarësh. Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, Christine Meeusen, 59 vjeçe, filloi të merrej me kanabis, kur jeta e saj e lumtur familjare u shkatërrua, pasi ajo […]

Pasi u mashtrua nga burri, u bë murgeshë dhe filloi të merret me kanabis – tanimë ka “perandorinë” prej rreth 5 milionë dollarësh (Foto)

Një murgeshë ka zbuluar se si ajo “ia hodhi” burrit të saj i cili po e mashtronte dhe se si ajo krijoi një perandori prej rreth 5 milionë dollarësh. Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, Christine Meeusen, 59 vjeçe, filloi të merrej me kanabis, kur jeta e saj e lumtur familjare u shkatërrua, pasi ajo […]

Ai ju ka tradhtuar me mikeshën tuaj? Katër mënyra si të ringriheni

Rifilloni nga zero. Lini pas urrejtjen dhe trishtimin. Është momenti për të rimarrë në duar jetën dhe ndjenjat tuaja Ai ju ka tradhtuar me shoqen tuaj më të mirë? Duket injoruese, por e vërtetë? Pikërisht kështu është. Faktet kanë më shumë rëndësi se fjalët: aksionet tuaja kanë treguar se ndjenjat e miqësisë dhe të besimit […]

Nëse u janë shfaqur këto shenja lidhja juaj po shkon drejt divorcit

Për shumë njerëz divorci vjen nga hiçi, por në pjesën më të madhe të rasteve është vetëm kulmimi i një sërë problemeve në çift. Por cilat janë sinjalet për të kuptuar se diçka po shkon keq në një lidhje? Siç shkruan “Daily Mail”, duke cituar psikologen amerikane Melissa Keogh, ekzistojnë gjashtë të dhëna për të […]

WwW.TiTRA.AL © 2019