WwW.TiTRA.AL

The news comes first to us (multiple language)

Category: Olta Xhaçka

Sot kolegë, dikur Erion Veliaj Princi dhe Olta Xhacka Hirushja

Sot  jane te tre emra te njohur te fushes politike. Erion Veliaj, Olta Xhacka dhe Ogerta Manastriliu nuk I ka bashkuar poltika, por prej vitesh ata kane qene miq shkollen 9-vjecare Dora Distria ne kryeqytet. Veliaj ka ndarë një moment shumë interesant nga fëmijëria, duke treguar se asokohe Me Olta Xhacken kishin klubin e tyre […]

Sot kolegë, dikur Erion Veliaj Princi dhe Olta Xhacka Hirushja

Sot  jane te tre emra te njohur te fushes politike. Erion Veliaj, Olta Xhacka dhe Ogerta Manastriliu nuk I ka bashkuar poltika, por prej vitesh ata kane qene miq shkollen 9-vjecare Dora Distria ne kryeqytet. Veliaj ka ndarë një moment shumë interesant nga fëmijëria, duke treguar se asokohe Me Olta Xhacken kishin klubin e tyre […]

Sot kolegë, dikur Erion Veliaj Princi dhe Olta Xhacka Hirushja

Sot  jane te tre emra te njohur te fushes politike. Erion Veliaj, Olta Xhacka dhe Ogerta Manastriliu nuk I ka bashkuar poltika, por prej vitesh ata kane qene miq shkollen 9-vjecare Dora Distria ne kryeqytet. Veliaj ka ndarë një moment shumë interesant nga fëmijëria, duke treguar se asokohe Me Olta Xhacken kishin klubin e tyre […]

Sot kolegë, dikur Erion Veliaj Princi dhe Olta Xhacka Hirushja

Sot  jane te tre emra te njohur te fushes politike. Erion Veliaj, Olta Xhacka dhe Ogerta Manastriliu nuk I ka bashkuar poltika, por prej vitesh ata kane qene miq shkollen 9-vjecare Dora Distria ne kryeqytet. Veliaj ka ndarë një moment shumë interesant nga fëmijëria, duke treguar se asokohe Me Olta Xhacken kishin klubin e tyre […]

Sot kolegë, dikur Erion Veliaj Princi dhe Olta Xhacka Hirushja

Sot  jane te tre emra te njohur te fushes politike. Erion Veliaj, Olta Xhacka dhe Ogerta Manastriliu nuk I ka bashkuar poltika, por prej vitesh ata kane qene miq shkollen 9-vjecare Dora Distria ne kryeqytet. Veliaj ka ndarë një moment shumë interesant nga fëmijëria, duke treguar se asokohe Me Olta Xhacken kishin klubin e tyre […]

Sot kolegë, dikur Erion Veliaj Princi dhe Olta Xhacka Hirushja

Sot  jane te tre emra te njohur te fushes politike. Erion Veliaj, Olta Xhacka dhe Ogerta Manastriliu nuk I ka bashkuar poltika, por prej vitesh ata kane qene miq shkollen 9-vjecare Dora Distria ne kryeqytet. Veliaj ka ndarë një moment shumë interesant nga fëmijëria, duke treguar se asokohe Me Olta Xhacken kishin klubin e tyre […]

Xhaçka: Njerëz si Klodiani na bëjnë krenar!

Ministrja e Mbrojtjes e Shqipërisë, Olta Xhaçka ka mbajtur fjalimin e saj në homazhet në nder të majorit të rënë në Letoni Klodian Tanushi. Sipas saj, është e vështirë që këtë dhimbje ta përshkruash me fjalë, por nuk është e vështirë të gjesh fjalët për të shprehur përkushtimin e ushtarakut model të major Klodian Tanushit. […]

Sekretari amerikan i Mbrojtjes: Mbajmë zi për dy dëshmorët shqiptarë

Sekretari amerikan i Mbrojtjes, Patrick Shanahan, i ka dërguar një mesazh ngushëllues ministres së Mbrojtjes së Shqipërisë, Olta Xhaçka, për vdekjen tragjike të nëntetare Zarife Hasanaj dhe Major Klodian Tanushit. “Pranoni ngushëllimet e mia të thella për vdekjen tragjike të nëntetare Hasanajt dhe major Tanushit. Mbajmë zi për humbjen e tyre dhe ndajmë dhimbjen me […]

Sekretari amerikan i Mbrojtjes: Mbajmë zi për dy dëshmorët shqiptarë

Sekretari amerikan i Mbrojtjes, Patrick Shanahan, i ka dërguar një mesazh ngushëllues ministres së Mbrojtjes së Shqipërisë, Olta Xhaçka, për vdekjen tragjike të nëntetare Zarife Hasanaj dhe Major Klodian Tanushit. “Pranoni ngushëllimet e mia të thella për vdekjen tragjike të nëntetare Hasanajt dhe major Tanushit. Mbajmë zi për humbjen e tyre dhe ndajmë dhimbjen me […]

WwW.TiTRA.AL © 2019