WwW.TiTRA.AL

The news comes first to us (multiple language)

Category: Këshilla Lifestyle

Siguroje veten tende

Mos jeto në ëndërr, kupto se as vendi i punës, as shteti nuk janë fajtorë për pleqërinë tënde, për skamjen tënde, për shëndetin tënd Abdirahim IdriziPoliklinika “Galaxy”[email protected] Shumica e popullatës në Kosovë shkojnë në pension të varur nga pensioni. Fat i mirë është se te popullata jonë ekziston solidarizimi, por megjithatë mundësitë janë duke u […]

Si të pajtoheni me partnerin pas një zënke të madhe? Ndiqni këto këshilla

Mosmarrëveshjet shpesh çojnë në konflikte mes çifteve. A ka ndonjë mënyrë që çiftet të mos debatojnë fare? Jo, nuk ka mundësi Të gjitha çiftet zihen, por ne sot do t’ju vijmë në ndihmë me disa këshilla se si të pajtoheni pasi keni pasur një “luftë” të keqe me partnerin tuaj: 1. Numëroni deri në 10 […]

Katër mënyra për t’u ballafaquar me stresin

Çdo njeri vuan nga stresi herë pas here, por për disa është fenomen i përditshëm që ndikon seriozisht në kënaqësinë e tyre për këtë jetë. A e keni vërejtur se ndonjëherë thjesht nuk i përballoni gjërat mirë? Ndiheni të nevrikosur, të zemëruar dhe të mbushur me shqetësim? Përndryshe, stresi shpeshherë quhet edhe “vrasësi i heshtur” […]

Kur njeriu e do femrën: Do t’i thotë këto fjalë nëse është vërtet i dashuruar me ju!

Shtatë fjali të cilat janë shumë të rëndësishme! Zakonisht konsiderohet që meshkujt janë më të qartë dhe më fjalëpakë kur komunikojnë. Mirëpo forca e gjuhës, është ajo që shërben si medium i cili mund të përdoret për komunikimin e asaj që shpresojmë që do ta shprehim! – transmeton Telegrafi. Kjo më ka rikujtuar në ty […]

Projekti “Rrezja Blu”

Mendja është si një parashutë – funksionon vetëm nëse është e hapur! Albert Einstein   Abdirahim IdriziPoliklinika “Galaxy”[email protected] Bëhet fjalë për të manipuluar persona të dalluar, profeci të personave me ndikim të ndryshëm publik. Masoneria e kontrollon shumicën e feve, nëpërmjet ndasive të feve e kontrollon njerëzimin, për të arritur objektivin final për vendosjen e […]

Ata që dalin shpesh me shoqëri kanë shëndet më të mirë fizik e psikik

Është e vështirë ta gjeni një shok, por është edhe më zor t’i mbani shokët e shoqet përgjatë jetës. Sipas statistikave, ne i takojmë rreth 400 shokë gjatë jetës sonë, por vetëm 33 prej tyre qëndrojnë me ne përgjatë jetës, transmeton Telegrafi. Të gjithë prej atyre janë njerëz të rëndësishëm për ne, jo vetëm për […]

Test i inteligjencës me tetë pyetje, të cilat vetëm më të mençurit i dinë

Ky test i inteligjencës i sfidon edhe personat më të mençur me pyetjet interesante dhe ngacmuese. Në fakt, ky test me pak pyetje është aq i vështirë, saqë krijuesi Cody Cross pohon se vetëm ata me doktoraturë arrijnë t’i qëllojnë të gjitha pyetjet, transmeton Telegrafi. Testi, i cili gjithashtu është publikuar edhe në Playbuzz, i […]

Pesë mënyra se si të humbni peshë më shpejt

Sipas statistikave, shkalla e obezitetit është trefishuar mes viteve 1975 dhe 2017, ku 1.9 miliardë të rritur konsiderohen si persona mbipeshë. Të qenit i shëndetshëm sot kërkon shumë përkushtim dhe kohë, gjëra të cilat fatkeqësisht shumica nuk mund t’i ofrojnë. Megjithatë, ekspertët kanë treguar se cilat janë mënyrat më të mira për ta shpejtuar procesin […]

WwW.TiTRA.AL © 2019